Softybag

Perfekt och kompakt luftsoffa som du kan ha med precis var som helt. Bästa av allt är att du inte behöva blåsa upp den på traditionellt vis utan öppnar upp den som en påsen och ”fångar” luften i den och när du låst fast låsanordningen håller luften i upp till 10 timmar. Fungerar även som luftmadrass i poolen.

699 kr

via Smartasaker

 • Privat paradisö i Florida

  Vissa åker till Thailand över vintern medan andra köper sig en privat ö i Florida. Bli en stolt ägare till ditt alldeles egna paradis. Om du är rädd för hajar finns det även en utomhuspool.

  103 300 000 kr

  via Privateislandsonline

 • Odla egen avokado

  Nu kan du odla ditt egna avokadoträd hemma. Efter du skalat av det yttersta lagret på kärnan placerar du det i Avoseedo-behållaren som håller kärnan flytande i vatten. Spola fram ett par månader och nu har du din egna lilla avokadoplanta som du nu kan flytta över till en kruka.

  119 kr

  via Coolstuff

 • Lastpall underlägg

  Handgjorda drinkunderlägg som är lika robusta som snygga på en och samma gång. Exakta kopior av riktiga lastpallar i förminskad variant för köks- eller vardagsrumsbordet, för den där extra inredningsdetaljen till rummet. Skydda bordet på ett kul och annorlunda sätt. Antal 4 st.

  119 kr

  via Zale

 • Färgskiftande Pac Man-lampa

  Riktigt snygg lampa med ett av spökena från klassikern Pac Man. Officiellt licensierad och skiftar i 16 olika färger som du styr via den medföljande fjärrkontrollen. Har även funktioner för strobe och dimmning bland flera andra. Riktigt snygg faktiskt, I like it.

  321 kr

  via Roligaprylar