Amfibiehusvagn

Amfibiehusvagnen följer med dig var du än vill; på land, på vatten eller in i den mörka och läskiga skogen. Haka bara fast amfibiehusvagnen på dragkroken på din bil och du har dig ett perfekt litet mini-hem för äventyr.

180 000 kr

via Sealander

 • Pac Man-glas

  Tillsätt lite glädje och färg på dryckesvardagen! Det färglösa Pac Man-motivet kommer till sin fulla lyster när du häller i en kall dryck i glaset. Se hur de olika formerna på glaset kommer till liv. Supersnyggt retroglas för personen som är nostalgisk.

  84 kr

  via Roligaprylar

 • Pineapple Peeler

  Riktigt klockren ananasskalare som gör en lite irriterad att man inte kom på idén först. Enkelt handhavande och ingen huvudvärk längre när du ska få ut godbitarna ur ananasen.

  99 kr

  via Coolstuff

 • Splashed Skärbräda

  Då skärbrädan är ett av de centrala verktygen i köket är det därför viktigt att skivandet och hackandet görs med stil. Den här riktigt retrosnygga skärbrädan ger dig detaljen som saknas i ditt kök. Ligger väldigt stabilt mot underlaget.

  159 kr

  via Roligaprylar

 • BeardSki Long Beard

  Zombiesarna finns överallt så varför inte även på dina fötter. Observera att de inte är tillverkade av riktiga zombiehuvuden utan är gjorda i plysch.

  179 kr

  via Coolstuff