Scratch Map Platinum

Skapa din egna lilla världsbild med denna utmärkta skrapkartan. Snygg karta i platinumfärg som kommer till sin rätta efter att du skrapat på platserna du varit på. Länderna blir färgrika och detaljerade och du får en enkel och framförallt snygg översikt på alla platser runt om i världen du varit på.

349 kr

via Coolstuff

 • Blodbad Duschdraperi

  Känner du för något utöver det extra i badrummet? Dekorerade duschdraperier i all ära men här har du ett som tar det till nästa nivå.

  159 kr

  via Fungadgets

 • Julskäggskulor

  2015 blir året du konkurrerar ut julgranen. Det är inte så galet om du tänker efter - skägget barrar inte, behöver inte vattnas och kastas inte ut i januari. Allt detta givet att du har skägg förstås, annars blir det inga julskäggskulor till dig. Inte i år iallafall.

  99 kr

  via Coolstuff

 • Odla egen avokado

  Nu kan du odla ditt egna avokadoträd hemma. Efter du skalat av det yttersta lagret på kärnan placerar du det i Avoseedo-behållaren som håller kärnan flytande i vatten. Spola fram ett par månader och nu har du din egna lilla avokadoplanta som du nu kan flytta över till en kruka.

  119 kr

  via Coolstuff

 • Ice Cube of Sweden

  Täljstenskuber som kyler din dryck utan att spä på den med vatten som vanliga iskuber gör. Kan återanvändas och är skonsam mot dina glas.

  119 kr

  via Coolstuff