Scratch Map Platinum

Skapa din egna lilla världsbild med denna utmärkta skrapkartan. Snygg karta i platinumfärg som kommer till sin rätta efter att du skrapat på platserna du varit på. Länderna blir färgrika och detaljerade och du får en enkel och framförallt snygg översikt på alla platser runt om i världen du varit på.

349 kr

via Coolstuff

 • Stjärnmuggen

  Unik och cool mugg som kommer till sin fulla rätt efter man hällt i en valfri het dryck. Se hur stjärnorna binds samman till olika stjärnbilder, bl a Lejonet, Skorpionen, Stora Björnen och Stora hunden för att ge några exempel.

  149 kr

  via Roligaprylar

 • Skorpionstol

  Skorpionfotöljen är vackert designat i massivt trä, av den ryska skulptören Vyacheslav Pakhomov. Definitivt byggd för ondskans hantlangare eller valfri Bondskurk. Tillverkad i ek, läder och vax. Frakt är inte inkluderat i priset.

  51 600 kr

  via Ohgizmo

 • Kattmössa

  Mjuk och skön mössa i fleecematerial och supercoola kattmotiv. Frys inte om öronen längre med dessa helrätta mössor med 3D-tryck på. Crazy cat lady? Har även en fluffig tofs på toppen av mössan. Tål maskintvätt.

  149 kr

  via Coolstuff

 • Portabel Grill

  Den portabla grillen är till för oss som älskar att grilla. Enkel att fälla ihop och bära med sig och enkel att rengöra. Ta med den var du än går och grilla järnet!

  499 kr

  via Fungadgets