Gör ditt eget Gin-kit

Förvandla den där tråkiga Vodka-flaskan till ditt alldeles eget smaksatta Gin! Experimentera fritt med smaksättningen och sätt din egen lilla prägel på din hemmablandning. Perfekt som present till någon du tycker om.

499 kr

via Roligaprylar

 • Hundpyramid

  Hundpyramiden är en perfekt liten leksak som är till för att stimulera hunden, där den lilla vovven ska försöka få ut godbitarna som du lagt inuti leksaken. En jätterolig liten tankenöt för hunden att knäcka för att till slut få ut sin lilla godisbit. Finns i två olika storlekar.

  199 kr

  via Smartasaker

 • Bijou tatueringar

  Utsmycka din kropp på ett vackert sätt med Bijou tatueringar. Tatueringarna ser ut som vackra juveler och mönster som du sätter på med varmt vatten. Gör dig extra snygg och unik till festen.

  89 kr

  via Fungadgets

 • Knogjärnsparaply

  Stenhårt paraply med greppvänligt knogjärn som handtag. Ett paraply med mer attityd får man verkligen leta efter. Say goodbye to sviktande självförtroende. Say hello to skräck i folks ögon. Behövs när man vandrar ensam i mörkret nuförtiden. Finns i silver och guld.

  149 kr

  via Zale

 • Stjärnmuggen

  Unik och cool mugg som kommer till sin fulla rätt efter man hällt i en valfri het dryck. Se hur stjärnorna binds samman till olika stjärnbilder, bl a Lejonet, Skorpionen, Stora Björnen och Stora hunden för att ge några exempel.

  149 kr

  via Roligaprylar