Gör ditt eget Gin-kit

Förvandla den där tråkiga Vodka-flaskan till ditt alldeles eget smaksatta Gin! Experimentera fritt med smaksättningen och sätt din egen lilla prägel på din hemmablandning. Perfekt som present till någon du tycker om.

499 kr

via Roligaprylar

 • Star Wars Sith Morgonrock

  Officiellt Star Wars licensierad morgonrock av väldigt hög kvalitet. Tillverkad i 100% polyester och tål maskintvätt. Anamma den mörka sidan av kraften till skillnad från de där Jedi-kräken som inte vet bättre. Imperiet FTW.

  399 kr

  via Coolstuff

 • TanSafe Solskyddsbank

  Med TanSafe Solskyddsbank kan du sola säkert i ordets rätta bemärkelse. Förvara inte värdesakerna längst ner i skon som en amatör, gör istället som MacGyver hade gjort.

  148 kr

  via Roligaprylar

 • Abyss Table – Avgrundsbordet

  Helt klart det vackraste bordet jag sett. Formgiven och tillverkad av Duffy London. Tydligen tog det ca ett år att designa bordet genom experimenterande med glas, akryl och trä. Den färdiga produkten är hypnotiserande vacker och utgåvan begränsades till 25 st. Det sägs att den även kan användas som kaffebord.

  89 000 kr

  via Duffylondon

 • Kattmössa

  Mjuk och skön mössa i fleecematerial och supercoola kattmotiv. Frys inte om öronen längre med dessa helrätta mössor med 3D-tryck på. Crazy cat lady? Har även en fluffig tofs på toppen av mössan. Tål maskintvätt.

  149 kr

  via Coolstuff