Trippelnötsform

Jag fattar fortfarande inte hur pappskallarna valde att ta bort trippelnötschokladen från Aladdin-askarna. Hur jävla ond får man egentligen. Aja nu får jag lugna ner mig ett par snäpp. Kolla in denna svenska innovation som en förmodligen mer frustrerad person tagit fram. Tillverka din egna trippelnougat hemma. Superenkelt och plats för 24 praliner.

195 kr

via Smartasaker

 • Osynlig hylla

  Smakfull och minimalistisk design. Tack vare en smart konstruktion syns inte hyllan med böcker på, vilket ger illusionen av att böckerna svävar. Ge nytt liv i dina gamla böcker på ett snyggt och unikt sätt. Finns i två olika storlekar.

  155 kr

  via Smartasaker

 • Kobratelefonen

  Minns ni denna? Den gamla Ericofonen från Ericsson allmänt känd som Kobratelefonen p.g.a. sin design. Nu är den tillbaka i nyproduktion denna gång under namnet Scandiphone. De har t o m valt att behålla sladden.

  229 kr

  via CDON

 • Kassaskåpet ”The Fortress”

  Det exklusiva och extravaganta kassaskåpet "The Fortress" från tyska Döttling är tillverkad av absolut högsta kvalitet. Den har en Cigarr-humidor av spansk cederträ med elektroniskt fuktsystem och ännu en lucka med plats för 6 st klockor. Hela systemet är dessutom förberett för att koppla in inbrottslarm.

  1 170 000 kr

  via Döttling

 • Nintendo stressboll

  Ta en paus i den stressiga vardagen eller pausa spelet nu när du nått sista bossen för att varva av några snäpp med en en officiellt Nintendo licensierad stressboll. Finns i fyra olika utföranden; grönt skal, frågeteckensblock, spöket Boo och röd svamp.

  50 kr

  via Roligaprylar