Trippelnötsform

Jag fattar fortfarande inte hur pappskallarna valde att ta bort trippelnötschokladen från Aladdin-askarna. Hur jävla ond får man egentligen. Aja nu får jag lugna ner mig ett par snäpp. Kolla in denna svenska innovation som en förmodligen mer frustrerad person tagit fram. Tillverka din egna trippelnougat hemma. Superenkelt och plats för 24 praliner.

195 kr

via Smartasaker

 • Smartphone Projektor

  För filmnörden på en budget kommer här en fullt fungerande projektor för din Smartphone. Färdig att köras ingång direkt ur sin förpackning, placera bara din smartphone på sin plats och börja titta. Kompakt, bärbar och lätt att bära. Se bara till att rummet är mörkt och att du har en slät vit yta att projicera på.

  249 kr

  via Roligaprylar

 • Portabel Grill

  Den portabla grillen är till för oss som älskar att grilla. Enkel att fälla ihop och bära med sig och enkel att rengöra. Ta med den var du än går och grilla järnet!

  499 kr

  via Fungadgets

 • Resefodral till skjortan

  Resefodral till skjortan i hard shell-material. Nu kan du packa ner skjortan och den håller sig fin och fräsch och framför allt skrynkelfri. Måttad precis för att kunna förvara en skjorta och kommer med instruktioner för hur du viker ner skjortan på bästa sätt. Storlek: 28cm x 37cm x 7cm.

  349 kr

  via Fungadgets

 • Snackeez 2 in 1 Mellanmål

  Genomtänkt förvaring för mellanmålet där du kan äta och dricka från samma behållare. Skadar heller inte att Snackeez ser riktigt bra ut.

  129 kr

  via Coolstuff