Squishy Jumbo

Gullig alternativ till stressbollen. Verkligen kramvänliga och söta. De är mellan 10-22 cm stora och kan klämmas ihop för att sedan återgå till sin ursprungliga form. Det bästa av allt är att den släpper ifrån sig en behaglig doft. Supersöt stressreducering. Observera dock att den ej är lämplig för barn under 36 månader.

130 kr

via Teknikmagasinet

 • Bluetoothvantar 2.0

  Ja, det är precis vad det ser ut att vara. Håll handen mot huvudet och prata i telefon via bluetooth. 6 timmars taltid och 5 dagars standby, har en räckvidd på 10 meter och kommer i färgen svart.

  299 kr

  via Coolstuff

 • Super Mario piraya-mjukis

  Mysig liten mjukis från Super Mario. Perfekt liten ångestdämpare på 20 cm som kommer till sin fulla rätt i din famn. Riktigt mjuk och fluffig och perfekt liten present för någon som uppskattar tv-spel.

  169 kr

  via Roligaprylar

 • Chokladfontän

  Hela konceptet med en chokladfontän låter egentligen för bra för att vara sann. Du smälter chokladen och låter den rinna över alla de saker du vill dränka i choklad. Frukt, bär, choklad. Ja, du läste rätt. Kapsla in choklad i choklad. Du kan tacka mig sen.

  199 kr

  via CDON

 • Legend of Zelda-stressboll

  Officiellt licensierade stressbollar från Nintendo. Kommer i utförandena Links sköld, hjärta, grön rubin och Triforce. Oavsett variant är det bra att ha en till hands när du behöver varva ner. 

  50 kr

  via Roligaprylar