Squishy Jumbo

Gullig alternativ till stressbollen. Verkligen kramvänliga och söta. De är mellan 10-22 cm stora och kan klämmas ihop för att sedan återgå till sin ursprungliga form. Det bästa av allt är att den släpper ifrån sig en behaglig doft. Supersöt stressreducering. Observera dock att den ej är lämplig för barn under 36 månader.

130 kr

via Teknikmagasinet

 • Blodbad badrumsmatta

  Skräm upp gästerna med dina blodiga badrumsmatta. Välgjort motiv som ser realistiskt ut. Perfekt för Hitchcock-fantasten. Eller vampyren. Storlek 50 cm x 70 cm.

  229 kr

  via Fungadgets

 • Hur långt är det kvar?

  Klockren svensk innovation som tar i tu med den eviga frågan under bilfärden; "hur långt är det kvaaaar?" Ett elastiskt band med vägmotiv samt en liten röd bil som enkelt fästes på solskyddet i bilen och visar på ett pedagogiskt sätt hur långt det är kvar. 

  80 kr

  via Smartasaker

 • Kinder Ägg Maxi

  Vem gillar inte Kinder Ägg? Tänk dig en variant på den som väger 150 gram istället. Jo, den finns och den är helt fantastisk. Den perfekta påskpresenten att ge bort till någon du tycker om. Mycket mer choklad och naturligtvis är själva överraskningen i den, även den, betydligt mycket större än den vanliga varianten.

  99 kr

  via Coolstuff

 • Fick-Picknickfilt

  Säg det fort tre gånger: fick-picknickfilt - fick-picknickfilt - fick-picknickfilt! Picknickfilten är en superkompakt filt som enkelt får plats i fickan. När den är utvikt mäter den 160 cm x 110 cm och är därmed perfekt att använda på stranden, parken eller festivalen. Vattentät och tillverkad i slitstarkt nylon.

  349 kr

  via Smartasaker