Kinder Ägg Maxi

Vem gillar inte Kinder Ägg? Tänk dig en variant på den som väger 150 gram istället. Jo, den finns och den är helt fantastisk. Den perfekta påskpresenten att ge bort till någon du tycker om. Mycket mer choklad och naturligtvis är själva överraskningen i den, även den, betydligt mycket större än den vanliga varianten.

99 kr

via Coolstuff

 • Planetarium

  Återskapa den magiska stjärnhimlen hemma i värmen. 60 000 stjärnor lyser upp ditt tak och roterar långsamt. Mys på hög nivå.

  1195 kr

  via Coolstuff

 • PyroPet Candle

  Lika söt som otäck liten misse i form av ett stearinljus. Snygg katt i polygonisk design i färgerna rosa eller grå. I takt med att stearinet rinner av och katten smälter tittar kissens läskiga metallskelett sakta med så säkert fram. Brinntid ca 20 timmar.

  299 kr

  via Coolstuff

 • Äppelskalare

  En äppelskalare av mycket hög kvalitet för oss med I-landsproblem. Fungerar som en svarv där du sätter fast äpplet och börjar veva och se hur det skalas på 8 sekunder. Fungerar även på päron, potatis etc. Finns i röd, svart och vit.

  189 kr

  via Smartasaker

 • LifeStraw Vattenrenare

  Ett revolutionerande sugrör som tar bort 99,9% av alla parasiter och bakterier i förorenat vatten. Törstig och ser en vattenpöl? Bara att köra! Perfekt för friluftsmänniskan.

  269 kr

  via Coolstuff