Kinder Ägg Maxi

Vem gillar inte Kinder Ägg? Tänk dig en variant på den som väger 150 gram istället. Jo, den finns och den är helt fantastisk. Den perfekta påskpresenten att ge bort till någon du tycker om. Mycket mer choklad och naturligtvis är själva överraskningen i den, även den, betydligt mycket större än den vanliga varianten.

99 kr

via Coolstuff

 • Provrör Shotsglas

  Härliga och annorlunda shotsglas till festen. Experimentera med olika drycker i ditt festlaboratorium. Sex shotsglas i olika färger som rymmer 40 cl vardera. Tillverkade i plast vilket är klockrent ifall ni av någon outgrundlig anledning skulle tappa dem.

  99 kr

  via Fungadgets

 • Star Wars Chewbacca kakburk

  Wookiee Cookies. 'Nuff Said.

  348 kr

  via Roligaprylar

 • Grenuttaget ”The Pac”

  The Pac är världsnyheten som blev utsedd till en av världens 50 bästa uppfinningar enligt TIME Magazine. Vad gör The Pac så speciell? Jo, det är världens första grenuttag som i realtid visar strömmen, genom ett elegant blågrönt ljus, färdas genom sladden. Ljuset färdas snabbare ju mer el som används, och tanken är att man ska bli mer medveten om hur mycket ström som går åt. Effekten av detta är att man förhoppningsvis blir mer sparsam och även stänger av apparater som är i Standby-läge.

  495 kr

  via Smartasaker

 • Stooora såpbubblor

  Skapa gigantiska såpbubblor som blir upp till 10 meter långa. Med The Big Bubble Thing skapades den såpbubbla som tog sig in i Guinness rekordbok. Bubblan var 15 meter lång.

  179 kr

  via Coolstuff