Kattmössa

Mjuk och skön mössa i fleecematerial och supercoola kattmotiv. Frys inte om öronen längre med dessa helrätta mössor med 3D-tryck på. Crazy cat lady? Har även en fluffig tofs på toppen av mössan. Tål maskintvätt.

149 kr

via Coolstuff

 • LED-pall

  Med sina 16 olika färger är den här lysande pallen inredningsdetaljen som sticker ut. Styrs med fjärrkontroll och är även vädertålig.

  995 kr

  via Coolstuff

 • Zombie Gnome

  Vi alla vet att det bara är en tidsfråga innan Zombie Apokalypsen är här. Vilka blir smittade först när viruset kommer; människorna, djuren eller tomtenissarna? Vår gissning är tomtenissarna bara för att de förmodligen blir mysigt läskiga, som den här lilla trädgårdstomten.

  199 kr

  via Roligaprylar

 • Bardispenser Bensinpump

  Tanka dig full med öl när lusten faller in. Bardispenser Bensinpump rymmer 2 liter och ser ut som en minivariant av en klassisk bensinpump, samtidigt som man inte skäms att ha den som en schysst inredningsdetalj i hemmet.

  329 kr

  via Fungadgets

 • Polaroid SX-70 Vintage

  Polaroidkameran är tillbaka! Denna gång i ny modern tappning som låter dig se bilderna på displayen innan du väljer att skriva ut de. Back to the seventies baby!

  3 450 kr

  via Coolstuff