Kattmössa

Mjuk och skön mössa i fleecematerial och supercoola kattmotiv. Frys inte om öronen längre med dessa helrätta mössor med 3D-tryck på. Crazy cat lady? Har även en fluffig tofs på toppen av mössan. Tål maskintvätt.

149 kr

via Coolstuff

 • Blockljus i stearin med timer

  Verklighetstroget blockljus i vax med inbyggd timer. Kommer i en mängd olika färger och antingen manuellt slås av och på eller drivas med hjälp av den inbyggda timerfunktionen. Brandsäkert och med väldigt lång batteritid. Drivs med 3 st AAA-batterier. 

  83 kr

  via Smartasaker

 • Färgskiftande Pac Man-lampa

  Riktigt snygg lampa med ett av spökena från klassikern Pac Man. Officiellt licensierad och skiftar i 16 olika färger som du styr via den medföljande fjärrkontrollen. Har även funktioner för strobe och dimmning bland flera andra. Riktigt snygg faktiskt, I like it.

  321 kr

  via Roligaprylar

 • Drink-O-Matic Läskautomat

  Riktigt retrosnygg läskkyl till hemmet. Fräsch högblank blå färg med snygga detaljer i chrome.

  1 449 kr

  via Roligaprylar

 • Vindruteprojektor

  Att ha en Head-Up Display är längre inte något för endast exklusiva bilar, utan nu kan du också skaffa en vindruteprojektor till bilen. Använd den som GPS, delta i videosamtal eller se på multimedia. Utöver detta kan iHUD visa information om hastighet, trafikmärken, vägval m.m. Kan naturligtvis användas i dagsljus och passar de flesta bilmodeller.

  1 039 kr

  via Prylstaden