Hur långt är det kvar?

Klockren svensk innovation som tar i tu med den eviga frågan under bilfärden; ”hur långt är det kvaaaar?” Ett elastiskt band med vägmotiv samt en liten röd bil som enkelt fästes på solskyddet i bilen och visar på ett pedagogiskt sätt hur långt det är kvar.

80 kr

via Smartasaker

 • 3D Penna

  Häftig 3D-ritare du använder som en vanlig penna. Pennan använder olika typer av plast som gör att du kan rita på höjden, alltså i en tredje dimension. Bara din egen kreativitet sätter gränserna för vad du kan skapa. Gör en sökning på nätet och se vad folk skapat med denna penna och bli inspirerad.

  799 kr

  via Teknikmagasinet

 • Snackeez 2 in 1 Mellanmål

  Genomtänkt förvaring för mellanmålet där du kan äta och dricka från samma behållare. Skadar heller inte att Snackeez ser riktigt bra ut.

  129 kr

  via Coolstuff

 • Äppelskalare

  En äppelskalare av mycket hög kvalitet för oss med I-landsproblem. Fungerar som en svarv där du sätter fast äpplet och börjar veva och se hur det skalas på 8 sekunder. Fungerar även på päron, potatis etc. Finns i röd, svart och vit.

  189 kr

  via Smartasaker

 • Grenuttaget ”The Pac”

  The Pac är världsnyheten som blev utsedd till en av världens 50 bästa uppfinningar enligt TIME Magazine. Vad gör The Pac så speciell? Jo, det är världens första grenuttag som i realtid visar strömmen, genom ett elegant blågrönt ljus, färdas genom sladden. Ljuset färdas snabbare ju mer el som används, och tanken är att man ska bli mer medveten om hur mycket ström som går åt. Effekten av detta är att man förhoppningsvis blir mer sparsam och även stänger av apparater som är i Standby-läge.

  495 kr

  via Smartasaker