Blockljus i stearin med timer

Verklighetstroget blockljus i vax med inbyggd timer. Kommer i en mängd olika färger och antingen manuellt slås av och på eller drivas med hjälp av den inbyggda timerfunktionen. Brandsäkert och med väldigt lång batteritid. Drivs med 3 st AAA-batterier.

83 kr

via Smartasaker

 • Zap-It

  Är du en favorit hos myggorna på sommaren eller under solsemestern? Inga problem med Zip-it; klicka några gånger på myggbettet och känn hur det sakta men säker slutar klia.

  95 kr

  via Coolstuff

 • Snackeez 2 in 1 Mellanmål

  Genomtänkt förvaring för mellanmålet där du kan äta och dricka från samma behållare. Skadar heller inte att Snackeez ser riktigt bra ut.

  129 kr

  via Coolstuff

 • Äppelskalare

  En äppelskalare av mycket hög kvalitet för oss med I-landsproblem. Fungerar som en svarv där du sätter fast äpplet och börjar veva och se hur det skalas på 8 sekunder. Fungerar även på päron, potatis etc. Finns i röd, svart och vit.

  189 kr

  via Smartasaker

 • Smartphone Projektor

  För filmnörden på en budget kommer här en fullt fungerande projektor för din Smartphone. Färdig att köras ingång direkt ur sin förpackning, placera bara din smartphone på sin plats och börja titta. Kompakt, bärbar och lätt att bära. Se bara till att rummet är mörkt och att du har en slät vit yta att projicera på.

  249 kr

  via Roligaprylar