Alvöron Hörlurar

Känn dig som en harmonisk och mystisk alv när du lyssnar på din favvomusik i dem här supercoola in-ear-lurarna som ser ut som alvöron. Folk runt omkring kommer du att du är minst 1000-år gammal och besitter mystiska krafter när du går runt på stan. Tillverkade i mjuk plast och med en sladdlängd på 1 meter.

129 kr

via Coolstuff

 • Unicorn Slippers

  Lev drömmen med enhörningstofflor. Ta en promenad på en regnbåge eller ha de bara när du e hemma, du väljer.

  219 kr

  via Coolstuff

 • Grenuttaget ”The Pac”

  The Pac är världsnyheten som blev utsedd till en av världens 50 bästa uppfinningar enligt TIME Magazine. Vad gör The Pac så speciell? Jo, det är världens första grenuttag som i realtid visar strömmen, genom ett elegant blågrönt ljus, färdas genom sladden. Ljuset färdas snabbare ju mer el som används, och tanken är att man ska bli mer medveten om hur mycket ström som går åt. Effekten av detta är att man förhoppningsvis blir mer sparsam och även stänger av apparater som är i Standby-läge.

  495 kr

  via Smartasaker

 • Star Wars Jedi Morgonrock

  Ett måste för Star Wars-fantasten. Är chips på soffan som en Jediriddare. Du förtjänar det.

  499 kr

  via Roligaprylar

 • Månlampa

  "That's no moon". Eller jo det är det. Moonlight är en fin stämningsfull lampa som ser ut som din egna lilla minimåne. Perfekt om du inte orkar vänta till varje fullmåne när du ska förvandlas till varulv, nu kan du göra det när och var du själv vill. Drivs med 3 st LR44 batterier, som ingår. 

  198 kr

  via Roligaprylar