Alvöron Hörlurar

Känn dig som en harmonisk och mystisk alv när du lyssnar på din favvomusik i dem här supercoola in-ear-lurarna som ser ut som alvöron. Folk runt omkring kommer du att du är minst 1000-år gammal och besitter mystiska krafter när du går runt på stan. Tillverkade i mjuk plast och med en sladdlängd på 1 meter.

129 kr

via Coolstuff

 • Resefodral till skjortan

  Resefodral till skjortan i hard shell-material. Nu kan du packa ner skjortan och den håller sig fin och fräsch och framför allt skrynkelfri. Måttad precis för att kunna förvara en skjorta och kommer med instruktioner för hur du viker ner skjortan på bästa sätt. Storlek: 28cm x 37cm x 7cm.

  349 kr

  via Fungadgets

 • Bluetooth handkontroll Android

  Handkontroll för din Android smartphone eller surfplatta. Du ansluter enkelt till din enhet via Bluetooth och kan spela dina favoritspel på en gång. Om din smartphone har en skärmstorlek på 5 tum eller mindre så går det även att fästa telefonen direkt på handkontrollen.

  399 kr

  via Kjell&Company

 • Coca-Cola Retrolåda

  Superläcker metallåda med Coca-Cola-motiv i snygg retrodesign. Den klassiska lådan blir en stilren inredningsdetalj till rummet. Låda i metall med måtten 20cm x 6,5cm x 13cm.

  129 kr

  via Fungadgets

 • Tårt-kandelaber

  Pimpa upp tårta ett par snäpp men en kandelaber för det där speciella tillfället! Den mäter hela 21 cm och är designad för att hålla i de där små födelsedagsljusen.

  79 kr

  via Roligaprylar